Vakkundige reparaties en onderhoud tegen scherpe prijzen

Garage Rekoms in Peer onderhoudt auto’s van alle merken! Wij onderhouden en repareren uw auto vakkundig, kwalitatief en tegen zeer scherpe prijzen. Garage Rekoms is gespecialiseerd in terreinwagens, Nissan en andere Aziatische merken zoals Kia, Hyundai en nog veel meer. Daarvoor kunt u terecht in ons Asian Car Center, waar we alle Japanse en Zuid-Koreaanse auto's repareren.

Door onze aircoservice kan Garage Rekoms de airco in uw auto perfect onderhouden. Daarnaast zijn we een erkende Hella Service Partner. Hella is een betrouwbare handelsorganisatie voor auto-onderdelen, accessoires, diagnose en service, een van de grootste in Europa. Hella is met name een belangrijke partner voor verlichting, elektronica, thermomanagement en remmen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor beschikt Garage Rekoms over alle middelen om uw auto weer perfect op weg te helpen!    

Ook voor tweedehandswagens bent u bij Garage Rekoms in Peer aan het juiste adres. Wij verkopen onze tweedehandswagens met garantie, car-pass en in perfecte staat! Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie, graag tot ziens!

Back to Top