Alle onderdelen voor uw wagen

Bij Garage Rekoms kan u terecht voor kwalitatief hoogstaande onderdelen voor uw wagen in Peer, en dat tegen scherpe prijzen. Deze garage monteert graag alle onderdelen voor u. Wilt u er liever zelf mee aan de slag? Kies de onderdelen die u wenst, en monteer ze gerust thuis.

Gespecialiseerd in alle merken

Garage Rekoms verkoopt onderdelen voor wagens van alle merken. Toch blijft deze garage een soft spot hebben voor Aziatische merken zoals Nissan, Honda of Mazda. Zo beschikken zij bijvoorbeeld over een ruim assortiment tweedehands onderdelen die uw oldtimer nodig heeft.

Professioneel onderhoud van uw wagen

Garage Rekoms staat ook in voor een professioneel onderhoud van uw wagen. Dit team van autospecialisten staat garant voor een snelle service bij storingen en schade. De ervaren monteurs hebben veel kennis van alle Japanse en Koreaanse automerken, maar steken graag de handen uit de mouwen voor alle automerken

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over de onderdelen van uw wagen in Peer? Neem dan vandaag nog contact op met Garage Rekoms. Deze garage staat u met plezier bij!