Professioneel onderhoud van uw wagens

Garage Rekoms onderhoudt wagens van alle merken in Peer! Deze garage onderhoudt en herstelt uw auto vakkundig, kwalitatief en tegen zeer scherpe prijzen. Garage Rekoms is gespecialiseerd in terreinwagens, Nissan en andere merken zoals Kia, Hyundai en Toyota.

Uw airco in perfecte staat

Door de aircoservice kan Garage Rekoms de airco in uw auto perfect onderhouden. Daarnaast is deze garage een erkende Hella Service Partner. Hella is een betrouwbare handelsorganisatie voor auto-onderdelen, accessoires, diagnose en service … een van de grootste in Europa. Hella is een belangrijke partner voor verlichting, elektronica, thermomanagement en remmen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor beschikt Garage Rekoms over de middelen om uw auto weer perfect op weg te helpen.

Verkoop van tweedehandswagens

Ook voor tweedehandswagens bent u bij Garage Rekoms aan het juiste adres. Deze autoverdeler verkoopt tweedehandswagens met garantie, car-pass en in perfecte staat! Neem vrijblijvend contact op met Garage Rekoms voor meer informatie over de verkoop of onderhoud van wagens in Peer.